Tilbage til forsiden
Printvenlig side
 

Introduktion


Vi er konsulenter i at forbedre jeres ledelse af projekter - og fokuserer på at konsulentassistancen skaber merværdi hos vores samarbejdspartnere / kunder.

Vi opfatter projektledelse som systematiseret sund fornuft, og det er vores erfaring, at de fleste godt ved, hvad der fremmer vellykkede projekter. Udfordringen i en travl hverdag er at få foretaget den form for projektledelse, som man godt ved er rigtig!

For at give plads til at udfolde den sunde fornuft, har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med at effektivisere projekternes tilblivelsesproces. Til en effektiv tilblivelse af et projekt hører, at du først i forberedelsesfasen skaber grundlaget for ”at dømme projekt” – og siden gennem en aktiv projektopstart får engageret alle deltagerne og lægger grunden til et effektivt samarbejde. 

Hvad angår samarbejdet mellem virksomheden og konsulenten er det vores erfaring, at effekten vokser i takt med at nøglepersoner i virksomheden engagerer sig i tiltagene til forbedret ledelse af projekter, herunder tilblivelsen af projekter – og siden påtager sig rollen som interne konsulenter.

Fangel Consulting blev initieret af Morten Fangel i 1975 – og siden da har assisteret en lang række private og offentlige virksomheder, både her i landet, i de øvrige nordiske lande samt i og uden for Europa.

Denne hjemmeside anvender cookies. Disse bruges til trafikmåling og besøgsstatistik. Hvis du klikker videre på hjemmesiden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere
Fangel Consulting Aps - Sættedammen 4 - DK-3400 Hillerød - Tlf.: +45 48 26 78 77 - E-mail: fangel@fangel.dk
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel